Únor 2011

vracím se,ale kvůli sobě....

28. února 2011 v 21:28 | Stella.* |  THE BLOG*

Udělala sem osudovou chybu,a to že jsem sem plácla konec a přitom sem si to ani pořádně nepromyslela...poslední dva články smažu a začnu od začátku....přidám starší fotky,a pokuď možno to tu tady předělám od základů až po teď :)...vím že si o mě budete myslet bůhví co ale mě je to...fuk :DDDD většinou se řídím sama sebou a né ostatníma :P tak pa nevím kdy se tu ukážu pač zítra mám dlouhou školu a ve středu taky:(...tak se tu zatím mějte:)
jj a mám novou přezdívku...snad se líbí,protože mě jj a moc :P pA:*

už zítra..:DDD

22. února 2011 v 22:30 | tesina etL* |  DIARY*
©iheartfanning||by tesina etL*
Jj jj už zítra má Dakota narozky:)Sice rozhodně nemám v plánu dělat nějakou mega oslavu ale rozhodně tu něco bude ale nazvat to party by bylo asi hodně komicke:DDDtakže....rozhodně se nechte překvapit:)Jinak dneska sem měla zase supr* den:D sem dostala dvě jedničky:D jednu z fyziky a druhou z chemie:DDDa pak sme dělali s kámoškou hafo bordel sme se maximálně nasmáli_:DDD a ve škole nečekaně taky lochy:DDD miluju naší třídu ♥ máme tam samí zlatíčka teda až na pár vyjímek:DDD jak jinak zhe?:DDDD a zítra na sedmou miluju vstávání o půl šesté ráno :DDD
tak zatím asi půjdu spát....a nebo se půjdu dívat na PLL (Pretty Little Liars) tak zatím pa:*

new design:)

21. února 2011 v 21:58 | tesina etL* |  THE BLOG*
©iheartfanning||by tesina etL*
Mám strašnou radost během cca 30min. sem vytvořila tenhle lay...a sem docela spokojená,né že by tenhle design byl bůhvíjak dokonalý ale mám radost s toho že je tu konečně nějaký pořádný lay a hlavně normální menu:D to menu ještě není úplně hotové ale už nějak nemám sílu to pospravit:)jinak asi možná tušíte že Dakota má už ve středu narozky...to to uteklo co?!:D a vlastně i kvůli těm narozkám je tu ten nový design protože sem si slíbila že to tu do Dakotiných narozek s rekonstroluju....no nic tak já jdu pa:) jo a čekejte i zítra menší rekonstrukci...budu už jenom dodělávat detaili ale chci to tu mít na středu přehledné pa:)

už jdu spát:)

20. února 2011 v 1:08 | tesina etL* |  DIARY*
©iheartfanning||by tesina etL*
Chtěla sem ještě teď nastavit nový layout....ale sem už moc utahaná...nespala sem celý týden a o víkendu sem si to chtěla vynahradit...nestalo se tak....no nevadí kdyžtak to dospím zítra....:)
pa:*

Tesh

20. února 2011 v 1:07 | tesina etL* |  Photoshoots(2010)
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

~ COPY ONLY WITH SOURCE ~

animace by me #3

19. února 2011 v 23:48 | tesina etL* |  ANIMATIONS
©iheartfanning||by tesina etL*
©iheartfanning||by tesina etL*










>>To sem sice moc nepatří....ale nemohla sem odolat:DD
>>nevím proč ale víc se mi líbí ta první:Dné fakt já nejsem "disneyho fanatik" ale nevěděla sem s kým má udělat další animku a to video se mi samo nabýdlo:DDDD
>>kopíruj jedině ze zrdrojem:)

animace by me #2

19. února 2011 v 23:39 | tesina etL* |  ANIMATIONS
©iheartfanning||by tesina etL*










>>nějak mě ty animace chytli:D
>>tady je Dkota úplně malinká:D a strašně roztomilá:*
>>kopíruj jedině ze zdrojem!!!

PS:čekejte další animky:DDD

animace by me #1

19. února 2011 v 23:33 | tesina etL* |  ANIMATIONS
©iheartfanning||by tesina etL*










>>našla sem naprosto dokonalý program na animace:*je naprosoto dokonalý:)no posuďte sami:)
>>a teď k animaci....vybrala sem takové "momentky" z jednoho rozhovoru v nějaké show:)moc se mi tam Dakota líbí hl. v těch momentech kdy se směje:D *dokonalost*
>>prosím kopírujte se zdrojem děkuju:)

ooo muj bože,já na to úplně zapoměla:O

19. února 2011 v 23:13 | tesina etL* |  THE BLOG*
©iheartfanning.blog.cz
Bože,teď je mi opravdu trapně asi nevíte kdo dneska slaví žhe?hlavně že o ní mám blog Victoria Justice!!! nechápu jak sem na to mohla zapomenout...:/
takže všechno nej,hodně štěstí,úspěchu a dlouhé slavné kariery:)a užij si tu sladkou osmnácku:*
a ještě jednou Happy 18th Birthday Victoria:*

MeNšÍ rekonstrukce:)

19. února 2011 v 21:06 | tesina etL* |  THE BLOG*
©iheartfanning||by tesina etL*
Dlouho sem přemýšlela....nevím proč ale nějak sem prostě zapoměla na to všechno co sem tady celkově na celém Blogu.cz prožila...vzpoměla sem si na všechny svoje blogy...a že jich bylo!:D a na to všechno sem prostě vzpimínala...víte ono jenom kliknout na založít nový blog není až tak jednoduché ale budiš...nebud  tu přece vypisovat to všechno co sem původně chtěla napsat...to bych tu byla do noci:D takže k věci:
........................................................................
Bude rekonstrukce a velká dodělám gallery+iconcenter...udělám new design naberu Affs,založím fanclub...a další ty důležitý věci:Ddneska nemám zrovna náladu na rozepisování...tak zas někdy pa:) 

Omluva...zase:/

16. února 2011 v 21:55 | tesina etL* |  THE BLOG*
...

Omlouvám se že tu nejsem ale není prostě čas....nevím kdy se t oběvím ale nesjpíš do pátku to nebudu..omlouvám se....

Valentine's day ♥

14. února 2011 v 21:28 | tesina etL* |  DIARY*
©iheartfanning.blog.cz
Zdravím:),omlouvám se za předchozí článek ale nebyla sem zrovna ve své kůži ale teď?! teď je mi o trochu líp.....dneska je Valentýn ale já ho nějak ani neprožívám všimla sem si..že vlastně Nikdo...všichni si vzpoměli...ale když sem dneska pokřikovala "notáák dětska schopte se...dneska je VALENTýýýn" tak sem se dočkala jen tupých odpovědí jako např. "co?" "to jako fakt?" "ono je dneska 14.?" a podobných trapných opovědí...ale přesto mi to náladu nezkazilo:) dostala sem dvě nádherné valentýnky a sem spokojená:* jinááč :DDD co se týka blogu tak se ještě rozhoduju ...myslím že sem to tu psala:prostě měla sem 4blogy a kvůli škole a hlvně kvůli MĚ si chci nechat jenom 1 což je docela velký problém hlavně díkky tomu že fakt naprosto netuším jak se rozhodnu....dala sem si limit do konce února...což je blbost protože Dakotiny narozky jsou 23.2 a já je nechci prošvihnout:*....takže se budu muset rozhodnout do 20. což mi tu situaci taky rozhodně neulechčuje....no nic mizím,byla sem tu jen na skok pa:* hezký zbytek Valentýna:*

PS:zítra tady nebudu mám dlouhou školu a ještě k tomu se musím hodně učit ve ST píšem asi 4 testy:(

tak pardón....mno:/

11. února 2011 v 20:02 | tesina etL* |  DIARY*
©iheartfanning||by tesina etL*
To že sem nechodím je přece můj problém ne?!Nějak mě to tu stejně netáhne nevím proč prostě tak ju?! tak mi prosím dejte čas....než mě to blogování zase chytne jj?! Jinak odpovídat na komenty a obíhat sve nej.blogy to na 100% dělAt budu akorát prostě nebudu přidávat....všem jasny? jo?! tak zdar....:DDDD

omlouvám se ale dneska nic nebude

9. února 2011 v 19:17 | tesina etL* |  THE BLOG*
©iheartfanning||by tesina etL*
Dneska nic nebude...za 1) sem dělala celej den project do OV a za 2) sem šíleně utahaná....a navíc nemám  na blog vůbec náladu:/ omlouvám se ...
kdažtak zítra pa:)

už nic:/

8. února 2011 v 18:52 | tesina etL* |  THE BLOG*
©iheartfanning||by tesina etL*
Já nevím....nejede mi ImageBam a já nevím co přidávat:( chjj:( takže už asi pujdu....mějte se pa:*

Filmography

8. února 2011 v 18:30 | tesina etL* |  FILMOGRAPHY
2012 -The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 role: Jane
2011 -The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 role: Jane
2010 -The 82nd Annual Academy Awards role: Coraline
2010 -The Runaways role: Cherie Currie
2010 -The Twiligh Saga:Eclipse role: Jane
2009 -Karolína a svět za tajnými dveřmi role: Coraline Jones
2009 -Coraline role: Coraline Jones
2009 -Push role: Cassie Holmes
2009 -The Twilight Saga:New Moon role: Jane Volturi
2008 -The Secret Life of Bees role: Lily Owens
2008 -Winqed Crestures  role: Anne Hagen
2007 -Cutlass role: Lacy
2007 -Hounddog role: Lewellen
2006 -Šarlotina pavučinka role: Fern
2005 -Dreamer:Inspired by a True Story role: Cale Crane
2005 -Hide and Seek role: Emily Callaway
2005 -Lilo and Stitch 2:Stitch Has a Glitch role: Lilo
2005 -Nine Lives role: Maria
2005 -Válka světů role: Rachel Ferrier
2004 -In the Realms of the Unreal role: Narrator / Vivian Girls
2004 -Man on Fire role: Pita
2003 -Kim Possible: ASitch in Time role: Preschool Kim
2003 -The Cat in tne Hat role: Sally
2003 -Uptown Girls role: Lorraine "Ray" Schleine
2002 -Beyond the Sky role: Allie Keys
2002 -Hansel and Gretel role: Katie
2002 -Sweet Home Alabama role: Young Melanie
2002 -Taken role: Allie Keys
2002 -Trapped role: Abigail Jennings
2001 -"The Ellen Show" role: Young Ellen
2001 -Father Xmas role: Clairee
2001 -I Am Sam role: Lucy Diamond Dawson
2001 -Justice Leaque role: Young Wonder Woman
2001 -Tomcats role: Little Girl in Park
2000 -"Strong Medicine" role: Edie's Girl
2000 -CSI:Kriminálka Las Vegas role: Brenda Collins
2000 -Malcolm in the Middle role: Emily
1999 -Griffinovi role: Little Girl
1997 -"The Practice" role: Alessa Engel
1997 -Ally McBeal  role: 5 Year Old Ally
1996 -Spin City role: Cindy
1994 -"ER" role: Delia Chadsey
1994 -Friends role: Mackenzie
1988 -Tonari no Totoro role: Satsuki (2005 Disney version)

Dakota Fanning

8. února 2011 v 18:26 | tesina etL* |  BIOGRAPHY
©iheartfanning.blog.cz
Povolání: Herečka
Věk: 16
Datum narození: 23. 02. 1994
Místo narození: Conyers, Georgia, USA
Znamení: Ryby

Výška: 163 cm

Životopis:
Dakota Fanning se narodila 23. února 1994 v Gorgii (USA). Má skandinávský původ. Naučila se číst ve dvou letech. Hereckou kariéru odstartovala v pěti letech reklamou na prací prášek. V současnosti je zřejmě nejobsazovanější a nejtalentovanější dětská herečka. Za jeden ze svých prvních filmů Jmenuji se Sam byla v sedmi letech nominována jako vůbec nejmladší herečka v historii na Screen Actors Guild Award.

Proroci odhadují, že nebude trvat moc dlouho, než získá první nominaci na Oscara - a cenu samotnou. Když si přišla na pódium pro cenu, byl mikrofon tak vysoko, že na něj samozřejmě nedosáhla. Cenu jí tehdy předával Orlando Bloom, a tak jí pomohl: celou dobu její děkovné řeči ji držel. Možná naschvál Dakota Fanning svůj proslov velmi natáhla...

Její mladší sestra Elle je taky herečka. Hrála mladší "verzi" Dakoty v Jmenuji se Sam nebo v Dveřích v podlaze. Dakota Fanning sbírá panenky a má domácí vzdělání. Její nejoblíbenější film je Jih proti Severu. Z hereček nejvíce obdivuje Meryl Streep a Hilary Swank. Vidět jste ji mohli vidět například ve filmech Válka světů, Hra na schovávanou, Muž v ohni, V pasti, seriálu Unesení a mnoha dalších

from you*

8. února 2011 v 18:06 | tesina etL* |  FROM you
©iheartfanning.blog.cz
Takže...Máte ve svém počítači grafiku s Dakotou nebo nějaký článek který Vám tady chybí?
Nebo cokoliv jiného týkající se aspoň trochu Dakoty?Tak mi to můžete poslat na můj mail:
patriciecavojova@seznam.cz
a podílet se tím tak na chodu tohoto blogu:)
za každý poslaný článek budu neskutečně vděčná:)

takže nic.....:/

8. února 2011 v 17:24 | tesina etL* |  DIARY*
©iheartfanning||by tesina etL*
Nevím jestli jenom mě,ale prostě jaksi nefunguje ImageBam...tím pádem nemůžu přidávat....hl. se modlím aby to nakonec fakalo....nebo sme všichni blogaři v háji:/....nevím přesně co mám přidávat....ale něco vymyslím....teď sem si uvědomila že tu vlatně není ani životopis:D.....tak já jdu něco přidat....vlastně sem chtěla dneska udělat design ale nějak nemám náladu na to abych pouštěla PS,na to sem moc líná ...a navíc nejsem si zrovna jistá jestli bych se svoji náladou něco vypatlala....:/

PS:Sem na prášky,jestli ten *****nej ImageBam zítra zase nepojede....budu přemýšlet o konci :/ :/ :/....tak se prosííím modlete:DDD

Tom Munro

7. února 2011 v 19:33 | tesina etL* |  Photoshoots(2010)
jeden z nejdokonalejších shootu:*
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.com

~ COPY ONLY WITH SOURCE ~